THE GREATEST GUIDE TO خواص چای بابونه و عناب

The Greatest Guide To خواص چای بابونه و عناب

The Greatest Guide To خواص چای بابونه و عناب

Blog Article

کاهش استرس و اضطراب یکی دیگر از فواید دمنوش عناب است. به طور سنتی از جوشانده عناب برای بهبود علائم استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می‌شده است. دمنوش عناب اثر آرام بخشی بر ذهن و بدن دارد.

در مطالعات علمی با استفاده از روش کشت سلولی، مشاهده شده که عصاره عناب روی چندین نوع سلول تومور، ویژگی ضد‌سرطانی از خود نشان داده است. همچنین در نتایج این بررسی‌ها اشاره شده است که اسیدهای تری‌ترپنیک می‌توانند جزو مواد زیست فعال مؤثر بر سرطان باشند.

عناب خشک مزه‌ای شبیه خرما دارد، بسیار انرژی‌زا و حاوی چندین نوع ویتامین‌ و ماده معدنی است.

عناب به طور گسترده در طب جایگزین برای بهبود کیفیت خواب و عملکرد مغز استفاده می‌شود. تحقیقات جدید نشان می‌دهند که آنتی‌اکسیدان‌های منحصربه‌فرد عناب می‌توانند عامل این تأثیرات مثبت باشند. این تحقیقات نشان داده است که عصاره میوه و دانه عناب باعث افزایش زمان و کیفیت خواب در موش‌ها می‌شود.

علاوه بر خاصیت عناب برای کبد چرب این میوه به عملکرد کلیه نیز کمک می‌کند.عناب باعث افزایش ادرار میشود، همچنین مجاری ادرار را گشاد میکند، در بیماری‌های کلیوی از جمله کسانی که مشکل در دفع سنگ‌های کلیه دارند ، موجب دفع سنگشان میشود.

خطر آسیب‌های ناشی از وجود زخم، جراحت و باکتری‌های خطرناک را کم می‌کند.

خواص کندر برای لاغری

همچنین یادآوری شده است که زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن غرایز جنسی می‌شود و عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ می‌کند و این گونه افراد باید عناب را با مویز میل نمایند تا به عنوان مصلح آن عمل کند.

خوردن عناب به سلامت قلب شما کمک بسیاری می‌کند، زیرا دارای موادی است که برای قلب و بهبود کارکرد آن لازم و مفید هستند. این میوه دارای مقدار بسیار مطلوبی از پتاسیم و سدیم است که باعث روان‌سازی مسیر حرکت خون و جلوگیری از ایجاد فشار خون می‌شود.

توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، خواص عناب خشک برای سرماخوردگی انگل‌های روده‌ای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.

زیرا خوردن عناب باعث کاهش سطح قند خون می‌شود که برای این افراد مضر است و می‌تواند باعث بروز عوارض بدی گردد.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

اما حتی عناب خشک نیز بسیار مغذی است و فواید فراوانی دارد. در بازار می‌توان هم عناب تازه و هم عناب خشک یافت. عسلی که (مثلا در بیرجند) از شکوفه‌های درخت عناب گرفته می‌شود، رنگ تیره‌ای دارد و به‌راحتی از عسل زرد که از شهد سایر گل‌ها گرفته می‌شود، قابل تشخیص است.

علائم بارداری دختر

Report this page